ИСТОРИИ

Другата половина

Христо се завръща от гурбет за погребението на своя брат близнак. В старата им къща той открива дневника му и се опитва да разгадае причините, довели до загубата му.

„Другата половина“ е трагична история за смъртта, самотата и живота, който понякога оставяме да ни подмине.

Дъхът на смъртта

Лекциите на група студенти биват прекъснати по зловещ начин, когато започват да измират мистериозно. Снежната буря – развихряща се навън – не им позволява да избягат или да потърсят помощ, затова ще им се наложи или да се справят с каквото ги дебне, или да приемат студената прегръдка на „Дъхът на смъртта“.

Дъхът на смъртта е трилър със сатирични и хорър елементи, който ще Ви представи завладяваща мистерия, конфликти, екшън, неочаквани развръзки и смърт…

От ръба

Силните оцеляват, а слабите умират. Това е единственият закон, важащ в природата. Рибарят Георги се сблъсква с неизбежността му, когато мечка стръвница го напада и го вкарва отчаяна борба за оцеляване.

НА СМЪРТНИЯ ОДЪР

Петър лежи на смъртния си одър, заобиколен от роднините, които никога не го посещаваха, преди да спечели милиони от лотарията. Стареца обаче е измислил план, който да му помогне, да разбере кой ги заслужава наистина.

ПОСЛЕДНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Хари поема на последното си пътешествие към планетата земя. Модерната медицинска технология предсказва смъртта му, но не може да я предотврати, затова той отива към последното място, за което копнее, заедно с доверения си куфар…

СПОМЕНИ ЗА ОТМИНАЛИТЕ ДНИ

Емил се завръща в родното си село, след дълги години отсъствие, потъвайки в носталгия и спомени за първата му любов и раздялата, която още го измъчва.

БЕЗКРАЙНИЯТ ДЕН

Момче, измъчвано от депресия, попада в автобус, който се разбива и води до смъртта му, само за да се събуди отново и да се намери в същата позиция. Автобусът е пълен с бившите му съученици. Ще успее ли да спаси себе си и тях?

ДОКАТО СМЪРТТА НИ РАЗДЕЛИ

Съкрушителна новина покосява Мери и Ангел. Тя има да живее само още няколко месеца, но той няма  да остави нещата така. Той ще се бори за живота на жената, която обича, дори това да му коства живота!

ГРЕХОВЕТЕ НА БАЩАТА

Ангел посещава безверния свещеник Паисий, за да разкрие истината за миналото му и да го съди за греховете му.


Абонирайте се за историите ми!

Design a site like this with WordPress.com
Първи стъпки